Falgo på Jönköping Marathon – ett av Sveriges största maraton

3 september 2024

I helgen deltog Falgo som utställare på Jönköping Marathon, ett av Sveriges största maratonlopp. Evenemanget, som lockade tusentals löpare från hela Europa blev en stor framgång både för deltagarna och för Falgo, som fick möjligheten att möta hälso- och träningsintresserade på plats.

Som utställare på Jönköping Marathon visade Falgo sitt engagemang för hälsa, träning och hållbar livsstil genom att erbjuda deltagarna näringsrika och energigivande produkter under hela evenemanget. I Falgo:s monter, som var strategiskt placerad vid start- och målområdet, kunde löpare och åskådare handla samt få smakprov av Propizza.

”Det var fantastiskt att vara en del av Jönköping Marathon och att få möta så många hängivna löpare och träningsentusiaster. Vi ville bidra till att deltagarna hade energi under loppet, samtidigt som vi kunde sprida budskapet om hur viktigt det är att fylla på med rätt näring både före och efter träning,” säger Sofia, Marknadschef på Falgo.


Under dagen var det inte bara löpare som besökte Falgo:s monter. Många av åskådarna och andra besökare på maratonet tog tillfället i akt att smaka på Propizza och få mer information om Falgo:s sortiment. Falgo-teamet fanns på plats för att diskutera hållbara livsmedelsval och hur deras produkter kan vara en del av en hälsosam och aktiv livsstil.

”Vi fick så mycket positiv feedback från både löpare och besökare. Många var glada över att vi erbjöd produkter som både smakar gott och är bra för kroppen. Det stärker verkligen vår tro på att vi är på rätt väg,” fortsätter Sofia.

Med ett lyckat event i ryggen ser Falgo nu fram emot att fortsätta sitt engagemang för träning och hälsa genom fler liknande samarbeten och event framöver.

Falgo erbjuder hälsosamma frysta färdigrätter med hög proteinhalt och utan tillsatt socker. Med fokus på hållbarhet, högkvalitativa råvaror och hälsa är sortimentet utformat för medvetna konsumenter som söker smakrika och näringsrika alternativ för en aktiv och hälsosam livsstil.

Senaste nytt