Falgo blir IP Livsmedel Grundcertifierade – en kvalitetsstämpel via Kiwa

21 maj 2024

Falgo är stolta att kunna meddela att företaget nu är IP Livsmedel Grundcertifierade via Kiwa, en av världens ledande organisationer inom certifiering och inspektion. Denna certifiering markerar ett viktigt steg i Falgo:s resa mot att leverera högkvalitativa, säkra och hållbara livsmedelsprodukter till våra kunder.

Vad innebär IP Livsmedel Grundcertifiering?

IP Livsmedel är en oberoende kvalitetscertifiering som säkerställer att företag inom livsmedelsbranschen uppfyller högt ställda krav på säkerhet, hygien och spårbarhet i sin produktion. Certifieringen är utfärdad av Kiwa, en internationellt erkänd aktör med djup expertis inom kvalitetskontroll och certifiering.

Att certifieras genom Kiwa innebär att Falgo har genomgått en omfattande granskning och att våra arbetsprocesser uppfyller de rigorösa krav som ställs på livsmedelsproducenter i Sverige. Kiwas trovärdighet och oberoende gör att kunder kan känna sig säkra på att Falgo levererar produkter som möter de högsta branschstandarderna.


Hållbarhet och spårbarhet i fokus

Denna certifiering stärker Falgo:s åtagande för en ansvarsfull och hållbar produktion. Genom IP Livsmedel Grundcertifiering, granskad av Kiwa, garanteras att företaget har implementerat effektiva rutiner för att säkerställa spårbarhet och minska vår miljöpåverkan. Falgo har som mål att producera livsmedel som inte bara är säkra och av högsta kvalitet, utan också tillverkade med respekt för miljön och framtida generationer.


Fördelar för våra kunder

Tack vare certifieringen genom Kiwa kan kunder vara trygga med att de får produkter som är noggrant kontrollerade och producerade i enlighet med de striktaste kvalitets- och säkerhetsstandarderna. Certifieringen är en garanti för att Falgo ständigt strävar efter att leverera produkter som både är säkra och hållbara.

Falgo erbjuder hälsosamma frysta färdigrätter med hög proteinhalt och utan tillsatt socker. Med fokus på hållbarhet, högkvalitativa råvaror och hälsa är sortimentet utformat för medvetna konsumenter som söker smakrika och näringsrika alternativ för en aktiv och hälsosam livsstil.

Senaste nytt